Meister vloeren

Meister vloeren

Tot 30-04-2021 speciale maand acties op producten van Meister!

Zoekt u een Meister vloer? Bij laminaatXXL bent u bij het juiste adres. Hier vindt u Meister Laminaat, Meister PVC, Meister Lindura en Meister Parket.

Meister draait met zijn laminaat vloeren al jaren in de top mee. Het merk produceert in Duitsland en staat dan ook voor de bekende Duitse degelijkheid die zeker niet ontbreekt in de collectie laminaat vloeren. Met de Classic en Melango series zet Meister een oerdegelijke basis in de laminaatmarkt. Hier zal voor niemand een geschikte vloer ontbreken. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Meister een flink aantal kleuren ontwikkeld die uitstekend passen bij de stijl en trends zoals wij dit wensen. Meister produceert met zeer veel zorg en oog voor detail zodat u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Met een mooie rustige en robuuste afwerking zal een Meister Laminaat nergens misstaan en nauwelijks onder doen voor een echte houten vloer. De klikverbinding is ijzersterk zodat de vloer jarenlang stabiel zal blijven liggen. Al met al legt u met een Meister Laminaat vloer de perfecte basis in iedere ruimte.

Bekijk hier de collecties!

De Lindura collectie van Meister zijn echt unieke vloeren in de markt. Dit zijn vloeren waarbij de nieuwste technieken worden toegepast op eerlijke en natuurlijke grondstoffen. Het beste van 2 werelden gecombineerd dus. De toplaag van een Lindura vloer is gemaakt van echt hout. Deze houten laag zo bewerkt dat de vloer een beresterke bescherming heeft tegen slijtage, vocht, stoten en krassen. Hier zorgt de ecologische lak voor die niet 1 of 2 keer maar zelfs in 7 lagen wordt aangebracht. Onder de houten toplaag zit een kern van samengeperst HDF hout zodat de vloer stabiel en extreem stevig is. Tussen de drager en de toplaag gebruikt Meister een zogenaamde wood-powder. Dit wordt samen met de kern en de toplaag onder grote druk en hitte samengesmolten. Hierdoor krijgt een Lindura vloer zijn oersterke en robuuste eindresultaat. Doordat de vloerplanken zo sterk zijn als een olifant kunnen ze niet alleen zeer hoge belasting aan, maar dit maakt ook extra grote maten mogelijk. Zo hebben de Lindura vloeren standaard al een rustieke maat van 2,20 meter lang bij 27cm breed. Echter is er ook nog een grotere broer waar de planken maar liefst 2,60 meter lang zijn en 32 cm breed. Dit zorgt voor een verschrikkelijk mooi en robuust uiterlijk.

Bekijk hier de volledige collectie aan Meister Lindura vloeren!

Meister bied in zijn houten parket vloeren een geweldig assortiment met veel variëteit. Met verschillende houtsoorten zoals eiken, kersen, noten of esdoorn hout is er voor iedere smaak een prachtige en sfeervolle houten vloer te vinden. Ook een houten visgraat vloer van langere planken behoren absoluut tot de mogelijkheden. De sterke tussenlaag van Meister parketvloeren is van een zeer dicht in elkaar geperst houtvezelplaat gemaakt. Dit maakt de vloeren oersterk zodat ze onwijs lang meegaan. Die sterke tussenlaag zorgt er tevens voor dat de planken mooi zwaar en compact zijn. Dit zorgt op zijn tijd weer voor betere geluidsdemping en meer comfort. Een ander groot voordeel van deze sterk geperste houten planken is dat er relatief zeer weinig lucht meer in de vloer zit. Hierdoor zijn de Meister parket vloeren zeer geschikt voor installatie op een vloer met vloerverwarming. De warmte komt er namelijk veel makkelijker doorheen zodat uw stookkosten zeker niet de pan uit zullen reizen.

Bekijk hier de collecte Meister parket vloeren online. Helaas hebben wij deze vloeren niet in de showroom staan.

You've just added this product to the cart: