Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Behang

Bent u op zoek naar inspirerend behang met oog voor detail, wat net een tikje anders is? Stap dan onze showroom binnen, wij hebben namelijk een mooie collectie behang  van de meest intrigerende ontwerpers. Maak uw huis nóg persoonlijker. Laat u zich door ons inspireren en meenemen door deze adembenemende collecties heen.

Arte behang staat aan de basis van de nieuwste ontwikkelingen en trends. HookedOnWalls is een designer behang merk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en  toegankelijk tegelijk. HookedOnWalls valt onder het high-end merk Arte, de luxe en kwaliteit zie je terug in dit behang. Innovatie is hen op het lijf geschreven.

De ontwerpen zijn gedurfd, vaak verrassend en altijd een tikje anders. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details, en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

Geen wonder dus dat (interieur) designers zo graag met HookedOnWalls werken! Laat je meeslepen door kleurrijke tropische prints of kies juist voor een rustige en kalme uitstraling.

Een greep uit de collectie:

Liaison – Verweven voelbare texturen, sterke ruige kleuren, mysterieuze grafische en spannende organische vormen die de aandacht trekken. Bij Liaison ligt de focus op textuur en diepte. Deze stijlvolle collectie zorgt voor een moderne uitstraling met net dat extra rauwe randje.

 

HookedOnWalls by Arte

 

“Decorating the world” Al 145 jaar lang maakt Eijffinger de wereld een stukje mooier met hun uitgesproken dessins. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf blijft streven naar vernieuwing en creativiteit. Met Eijffinger behang heb je een echte eyecatcher op de muur. Dit is een merk waar je u tegen zegt. Niet voor niets te zien in het woonprogramma VTWonen Weer verliefd op je huis. 

Het behang heeft uitgesproken en kleurrijke designs. De innovatieve en eigenzinnige ontwerpen zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Eijffinger wallpaper staat bekend om de luxe designs. In diverse collecties vind je sprekend Eijffinger behang met bloemen, vogels, jungle- en dierenprints. De ontwerpen zijn echter eindeloos. De onregelmatigheden in textuur dragen bij aan het karakter en de decoratieve charme van deze wandbekledingen. Tijdloos, elegant, tastbaar en eerlijk gemaakt.

Een greep uit de collectie:

Emerald – Kies de sfeer die je wilt neerzetten met Emerald. Van delicaat en dromerig tot ongepolijst en robuust. Stel  jezelf in een andere wereld voor, omgeven door serene silhouetten van tropische bladeren en exotische bloemen belicht door een sluier van natuurlijk licht. “Zoals de natuur ontwaakt.”

 

“Art, Roots & Nature” Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken hun creaties. De collecties zijn geïnspireerd op historisch behang en stoffen en op de moderne & hedendaagse kunst. Dit hoogwaardige behang wordt samen met kunstenaars en designers in eigen huis ontworpen. Masureel blinkt uit in ontwerp, kleur en textuur.

De kunstcollectie van Masureel omvat werken uit het begin van de twintigste eeuw, lyrische abstractie, minimalisme en conceptuele kunst, tot aan de meest recente werken van hedendaagse kunstenaars.

Een greep uit de collectie:

Kimono – Een weelderige weergave van lentebloesem; dat is de visie die we proberen in je huis te bereiken. Kimono maakt het je mogelijk om deze fascinerende, toch vluchtige natuurfenomeen heel het jaar door te bewonderen. Niet alleen de wonderschone natuur dient als inspiratie,  zo zijn traditionele zijde kimono’s ook een inspiratiebron van deze wonderlijke creaties.

Masureel

 

Neem een kijkje!

Voelt u zich vrij om in de showroom in onze collectieboeken te duiken en laat u zich betoveren door alle texturen en levendige designs.
Heeft u iets moois uitgekozen en wilt u voor nog iets meer gemak gaan? Kies dan voor onze behangservice, LaminaatXXL zorgt voor een mooi eindresultaat.