Kwaliteitsvloeren voor de scherpste prijs en de beste service!

-Visie LaminaatXXL

 Kwaliteitsvloeren voor de
scherpste prijs en de beste
service!

-Visie LaminaatXXL

Missie LaminaatXXL

“LaminaatXXL heeft als missie het aanbieden van een uitgebreid assortiment in vloeren en aankleding. Zowel fysiek als online streven we ernaar om de consument zo eerlijk mogelijk te adviseren en met het eindresultaat de klant voor jaren gelukkig te maken. Opererend vanuit één locatie en toch een landelijke dekking door samenwerkingen aan te gaan met collega’s in het werkveld.”

7 dagen per week open

LaminaatXXL is 7 dagen per week open op de volgende tijden:

maandag:    9:00 tot 17:00 uur
dinsdag:       9:00 tot 17:00 uur
woensdag:   9:00 tot 17:00 uur
donderdag: 9:00 tot 21:00 uur
vrijdag:       9:00 tot 17:00 uur
zaterdag:      9:00 tot 17:00 uur
zondag:       12:00 tot 17:00 uur

Bij LaminaatXXL kunt u gratis parkeren en staat de koffie altijd voor u klaar.

Over LaminaatXXL

LaminaatXXL is 7 jaar geleden begonnen. Inmiddels is LaminaatXXL uitgegroeid tot een online beleving met een prachtige showroom. Ons gepassioneerde team heeft alle kennis in huis om klanten van een deskundig en passend advies te voorzien. LaminaatXXL is al lang niet meer een winkel waar alleen laminaat wordt verkocht. Het assortiment is uitgebreid met PVC, parket, tapijt, raamdecoratie en vloerkleden. In de loop der jaren is LaminaatXXL gegroeid van prijsvechter naar een kwaliteitsspecialist met scherpe prijzen. Wij hebben 1 vestiging waarmee we heel Nederland bereiken. Wij geloven in de kracht en kwaliteit van onze producten. Daarnaast staan wij voor een transparant en eerlijk verhaal. Dit willen wij uitdragen zowel in de showroom als op de website.

Naast het bezichtigen van de voorbeeld stalen kunt u er met al uw vragen terecht bij een van onze verkopers. Zij kunnen u onder andere professioneel advies geven over de beste ondervloer, de mooiste plinten of bijvoorbeeld de legrichting van de laminaatvloer of pvc vloeren. Mocht u ter plekke overtuigd zijn dan kunt u direct een bestelling plaatsen die wij, zoals de vele klanten voor u reeds gewend zijn, met de grootste zorg voor u zullen uitvoeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe vloer, ook het renoveren van uw trap doen wij graag voor u!

Stage lopen bij LaminaatXXL?

Bij LaminaatXXL bieden wij verschillende stage plekken.
Stuur je stage vraag naar jasper@laminaatxxl.nl.

showroom2
showroom
IMG-20201202-WA0020-1

 

 

De nieuwe showroom van LaminaatXXL is energie neutraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *