Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Kwaliteit voor de scherpste prijs en de beste service!
-Visie LaminaatXXL

Missie LaminaatXXL

“LaminaatXXL heeft als missie het aanbieden van een uitgebreid assortiment in vloeren en aankleding. Zowel fysiek als online streven we ernaar om de consument zo eerlijk mogelijk te adviseren en met het eindresultaat de klant voor jaren gelukkig te maken. Opererend vanuit één locatie en toch een landelijke dekking door samenwerkingen aan te gaan met collega’s in het werkveld.”

LaminaatXXL is 7 dagen per week open! Check wel altijd even de openingstijden onderaan op onze website.

 

Bij LaminaatXXL kunt u gratis parkeren en staat de koffie altijd voor u klaar.

Over LaminaatXXL

LaminaatXXL is begonnen in het jaar 2012.  Inmiddels is LaminaatXXL uitgegroeid tot een online beleving met een prachtige grote showroom in Schelluinen.

Ons gepassioneerde team heeft alle kennis in huis om klanten van een deskundig en passend advies te voorzien. LaminaatXXL is inmiddels geen winkel meer waar alleen maar laminaat wordt verkocht. Het ruime assortiment van LaminaatXXL biedt ook A-merken PVC vloeren, parket, raamdecoratie, trapbekleding en vloerkleden. In de loop der jaren is LaminaatXXL uitgegroeid van prijsvechter naar een kwaliteitsspecialist met scherpe prijzen.

Wij hebben één vestiging waarmee we heel Nederland bereiken. Wij geloven in de kracht en kwaliteit van onze producten. Daarnaast staan wij voor een transparant en eerlijk verhaal. Dit willen wij uitdragen in zowel onze showroom als op onze website.

Naast het bezichtigen van de voorbeeld stalen kunt u in onze showroom terecht met al uw vragen, bij één van onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u onder andere een goed advies geven over de beste ondervloer, meedenken over de mooiste plinten bij uw vloer of bijvoorbeeld de legrichting van de laminaatvloer of PVC vloeren. Voor een advies specifiek voor uw situatie bieden wij onze inmeetservice aan. Er komt dan iemand bij uw situatie ter plaatse kijken en bespreekt met u uw wensen en mogelijkheden. Ook wordt alles nagemeten en controleren we uw dekvloer en muren op vocht en glooiing.

Mocht u onze showroom of website bezoeken en ter plekke overtuigd zijn, dan kunt u direct een bestelling plaatsen.  Deze zullen wij, zoals de vele klanten voor u reeds gewend zijn, met de grootste zorg voor u uitvoeren.