Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

CBW-erkend voorwaarden VOOR WOONWINKELS GOED GEKOZEN!

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels u helpen*.

Ook bieden ze een extra goede productgarantie.

Gaat er toch nog iets mis? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd* voor een passende oplossing zorgt.

In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal. En op deze site www.cbw-erkend.nl vindt u alle CBW-erkende woonwinkels bij u in de buurt.

*Lees voor de exacte voorwaarden de CBW voorwaarden voor woonwinkels
CBW-ERKEND, ZEKER VAN UW AANKOOP

Download onze algemene voorwaarden hier: