Gordijnen

Vanaf € 46,95 per m2

Gordijnen kleden uw ruimte aan. Ze geven sfeer, zijn makkelijk in gebruik, goed voor de akoestiek in uw ruimte en verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Gordijnen zijn ook nog eens met iedere andere soort raamdecoratie te combineren, zoals een rolgordijn of een plisségordijn. Dankzij de enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden, zijn gordijnen eigenlijk voor iedereen geschikt; er is altijd wel een stof en kleur die past bij uw smaak en woonstijl

Gordijnen

Gordijnen brengen stijl en klasse aan in uw interieur. En met alle mogelijke opties zorgt u ervoor dat uw gordijnen precies aansluiten bij uw stijl. Alle stoffen van BECE zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als voor normale gordijnen.

Decoratief

Om uw gordijnen precies de uitstraling te geven die aansluit bij uw woonwensen en interieur, kunt u kiezen uit verschillende decoratieve afwerkingsopties. U kunt kiezen uit een border, een biesband, een enkel stiksel, een loodveter stiksel of een contrasterende voering. Als extra optie kunt u ook nog een embrase bestellen voor uw gordijnen. Een embrasse wordt standaard geleverd in de kleur van het gordijn, maar u kun ook kiezen voor een andere kleur.

Voering

Door een voering krijgt uw gordijnen een mooi vol aanzien. Houd er wel rekening mee dat niet iedere gordijnstof gevoerd kan worden. U kiest zelf de kleur van de voeringstof. U kunt kiezen voor een verduisterende of een contrasterende voering. De gordijnstof en de stof van de voering worden aan de onderzijde apart van elkaar omgezoomd, zodat beide stoffen los van elkaar kunnen ‘werken’.

Dubbele plooi (vlinderplooi)

De uitstraling van uw gordijnen wordt voor een groot deel bepaald door de modelkeuze. U kunt kiezen uit vier soorten plooien: de retourplooi, de triplooi, de enkele plooi en de dubbele plooi. De dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi genoemd. Deze plooi geeft een groter gordijnpakket, dankzij veel plooiing van de stof. Naast een plooi kunt u uw gordijn ook laten voorzien van ringen of kunt u kiezen voor een wave gordijn.

Enkele plooi

Bij deze plooi ziet u een afwisseling van een plooi richting de interieurzijde en een plooi richting de raamzijde. Deze plooi geeft een klein gordijnpakket.

Retourplooi

De enkele plooi is zeer geschikt voor zwaardere gordijnstoffen. Deze plooi geeft weinig plooiing van de stof, dus heeft daardoor een klein gordijnpakket

Triplooi

De triplooi is minder goed geschikt voor zwaardere stoffen. Deze plooi zorgt voor een grotere plooiing van de stof en geeft daardoor een groter gordijnpakket..