Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Gordijnen

Gordijnen brengen stijl en klasse aan in uw interieur. En met alle mogelijke opties zorgt u ervoor dat uw gordijnen precies aansluiten bij uw stijl. Veel stoffen zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als voor normale gordijnen.

Voor een opvallende en tikkeltje stoere uitstraling

Ringgordijnen hebben door de zeilringen een opvallende en stoere uitstraling.
Zowel de roede als de zeilringen zijn bij ons in 9 diverse, schitterende kleuren verkrijgbaar zodat je prachtige combinaties kan maken met de gordijnstof. De stof bij een ringgordijn valt erg mooi.

Dubbele plooi (vlinderplooi)

De uitstraling van uw gordijnen wordt voor een groot deel bepaald door de modelkeuze. U kunt kiezen uit vier soorten plooien: de retourplooi, de triplooi, de enkele plooi en de dubbele plooi. De dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi genoemd. Deze plooi geeft een groter gordijnpakket, dankzij veel plooiing van de stof. Naast een plooi kunt u uw gordijn ook laten voorzien van ringen of kunt u kiezen voor een wave gordijn.

Enkele plooi

Bij deze plooi ziet u een afwisseling van een plooi richting de interieurzijde en een plooi richting de raamzijde. Deze plooi geeft een klein gordijnpakket.

Retourplooi

De enkele plooi is zeer geschikt voor zwaardere gordijnstoffen. Deze plooi geeft weinig plooiing van de stof, dus heeft daardoor een klein gordijnpakket

Triplooi

De triplooi is minder goed geschikt voor zwaardere stoffen. Deze plooi zorgt voor een grotere plooiing van de stof en geeft daardoor een groter gordijnpakket..

Wave Gordijnen

In principe zijn alle stofsoorten om te toveren tot een wavegordijn. Wel adviseren we te kiezen voor een kamerhoge stof. Bij breedtestoffen/banenstoffen kunnen er naden zichtbaar zijn in de stof. In de winkel weten de woninginrichters je te informeren over alle kamerhoge stoffen, zodat je de juiste keuze kan maken.

Decoratief

Om uw gordijnen precies de uitstraling te geven die aansluit bij uw woonwensen en interieur, kunt u kiezen uit verschillende decoratieve afwerkingsopties. U kunt kiezen uit een border, een biesband, een enkel stiksel, een loodveter stiksel of een contrasterende voering. Als extra optie kunt u ook nog een embrase bestellen voor uw gordijnen. Een embrasse wordt standaard geleverd in de kleur van het gordijn, maar u kun ook kiezen voor een andere kleur.