Retourneren

Retourneren

Laminaatxxl.nl hanteert een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Tenzij schriftelijk anders aan u is bevestigd, kunt u na 14 dagen na levering niets meer retourneren.

 

U kunt pakken laminaat, ondervloer en MDF-plinten alleen in originele staat retourneren. Dit wil zeggen dat de pakken ongeopend en onbeschadigd dienen te zijn. Echter kunnen wij niet meer dan 2 pakken per vloer retour nemen.

 

Voor alle retouropdrachten hanteren wij administratiekosten van 15%.

 

Uitgesloten voor retourneren zijn: plakplinten, alle vloeren van het merk ‘Berry Alloc’ en alle maatproducten zoals inloopmatten, raamdecoratie, gordijnen en karpetten. Ook producten die speciaal voor u zijn besteld kunnen wij helaas niet retour nemen.

 

Retour aanmelden

U kunt een retour aanmelden door een e-mail te sturen naar: contact@laminaatXXL.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Pas als u deze bevestiging heeft ontvangen, kunt u uw pakken retourneren. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de aangemelde retouropdracht bij Laminaatxxl.nl in het magazijn in Gorinchem terechtkomt.

 

Let op: PVC kan nooit geretourneerd worden! PVC-delen worden in een kleurbatch geproduceerd, om kleurverschillen te voorkomen is deze restrictie ingesteld.

 

TIP: Wij adviseren u om een pak met vloerdelen te bewaren om mogelijke schade in de toekomst te kunnen herstellen.