Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Retourneren

Laminaatxxl.nl hanteert een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Tenzij schriftelijk anders aan u is bevestigd, kunt u na 14 dagen na levering niets meer retourneren.

U kunt pakken laminaat, ondervloer en MDF-plinten alleen in originele staat retourneren. Dit wil zeggen dat de pakken ongeopend en onbeschadigd dienen te zijn. Echter kunnen wij niet meer dan 2 pakken per vloer retour nemen.

Voor alle retouropdrachten hanteren wij administratiekosten van 15% van de totale retourwaarde. Dit geldt voor zowel online bestellingen als bestellingen die in de winkel zijn geplaatst.

Bijvoorbeeld: U stuurt 2 pakken retour, met een aankoopwaarde van totaal € 100. U ontvangt dan € 85 teruggestort op uw rekening. Let op: een retour dient altijd vooraf aangevraagd te worden per e-mail. Het retourtermijn is 14 dagen na ontvangst van de producten.

Wat kan niet geretourneerd worden?
Uitgesloten voor retourneren zijn: PVC vloeren, parketvloeren (het merk Hollandsche Vloeren en Floorlife zijn hierop een uitzondering), plakplinten, alle vloeren van het merk ‘Berry Alloc’ en alle maatproducten zoals inloopmatten, raamdecoratie, gordijnen en karpetten. Ook producten die speciaal voor u zijn besteld kunnen wij helaas niet retour nemen. Bij gebruik van de zelf-leg actie vervalt het recht van retour.

Waarom kan PVC nooit geretourneerd worden? PVC-delen worden in een kleurbatch geproduceerd, om kleurverschillen te voorkomen is deze restrictie ingesteld.

TIP: Wij adviseren u om een pak met vloerdelen te bewaren om mogelijke schade in de toekomst te kunnen herstellen.

Retour aanmelden

U kunt een retour aanmelden door een e-mail te sturen naar: contact@laminaatXXL.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Pas als u deze bevestiging heeft ontvangen, kunt u uw pakken retourneren. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de aangemelde retouropdracht bij Laminaatxxl.nl in het magazijn in Schelluinen terechtkomt.