Werkwijze na bestelling

< stap 1 >

U heeft een keuze kunnen maken tussen de vele vloeren van LaminaatXXL. Top! Lees alle informatie die u heeft gekregen van ons goed door. Als er nog aanpassingen zijn geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door, zodat de wijziging nog op tijd verwerkt kan worden.

< stap 2 >

U krijgt het bericht dat u over 2 á 3 weken de sleutels krijgt. Eindelijk kunt u beginnen! Dit is ook het moment om met ons een definitieve legdatum te bespreken. Stuur ons een e-mail met de datum dat we de legafspraak kunnen inplannen. Onze planner kijkt wat er mogelijk is en neemt contact met u op om een definitieve afspraak vast te leggen. Vergeet u het opstartprotocol niet te doen voordat we komen? Zodra u de sleutels heeft kunnen wij ook komen inmeten.

< stap 3 >

De vloer wordt een aantal dagen voorafgaand aan de legdatum bij u thuis geleverd, zodat de vloer kan acclimatiseren. De levering wordt bij uw voordeur of voorportaal afgeleverd. Levertijden zijn altijd op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. U wordt een half uur voor de levering gebeld door de chauffeur. Wij kunnen u pas op de dag zelf een indicatie geven van de levertijd.

< stap 4 >

Wordt uw dekvloer geëgaliseerd? Dan belt de egaliseerder u 2 à 3 dagen van te voren om door te geven wanneer en hoe laat hij bij u is. De leggers zijn altijd op de afgesproken dag om 7:30 uur bij u, mits er geen file is. Zet u de koffie voor ze klaar?

< stap 5 >

Wanneer alles naar wens is en uw droom vloer is gelegd. Dan kunt u het resterende bedrag naar ons overmaken binnen 8 dagen. Vergeet u niet een mooie recensie te plaatsen? Dat waarderen wij enorm! En doet u ook mee met onze cashback actie? U maakt daarmee kans om € 250 terug te winnen op uw aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *