Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

team foto
naam
mila
naam
jamie
naam
Priscilla
naam
jasper
naam
Erik
naam

SNEL MENU KLANTENSERVICE

Mijn accountHoe te bestellenVeel gestelde vragenveilig betalenLevertijden en verzendinformatieWerkwijze na bestellingRetournerenPrivacyverklaringCbw Algemene VoorwaardenVacatures

Wij helpen u graag met uw vragen over één van onze producten of services.  Stel uw vraag via het contactformulier. Wij doen ons uiterste best om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Kijk ook eens in onze veel gestelde vragen, misschien staat het antwoord dat u zoekt daar al tussen!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Geef via het contactformulier uw wensen aan ons door. U ontvangt binnen enkele dagen van ons een offerte op maat.

U kunt ook direct zelf een iOfferte aanmaken via onze website. U maakt een iOfferte door naar de door u gekozen vloer te gaan op onze website. Vervolgens klikt u op de knop ‘maak offerte’ en volgt de verdere stappen.  De iOfferte ontvangt u direct in uw mailbox.

Wilt u de kleuren van de vloeren in het echt bekijken? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Als dit voor u niet mogelijk is, kunt u ook een kleine staal van de vloer aanvragen via het staal aanvraagformulier. U ontvangt dan een staal van de door u gekozen vloer per post.

Contactformulier

Contact xxl