Zelf leggen? Ontvang dan tot 30% kassakorting! Bestel snel, deze actie eindigt aan het einde van deze maand.

Betalen – veilig en vertrouwd

Producten bestellen bij LaminaatXXL.nl is veilig en vertrouwd, zowel in de winkel als online. Wij dragen het CBW Keurmerk. Het CBW is een organisatie die zekerheid voor de consument centraal stelt.

Ook zijn wij aangesloten bij Trusted Shops. Met de Trusted Shops kopersbescherming zijn uw online aankopen verzekerd, ongeacht welke betaalmethode u gebruikt. Zo heeft u altijd een veilige online winkelervaring.

10% aanbetaling (A-factuur en B-factuur)
Bij bestellingen met een aankoopbedrag van meer dan € 1000, kunt u ervoor kiezen om 10% aan te betalen (A-factuur). U hoeft dan niet gelijk in één keer het volledige bedrag te voldoen. Het resterende bedrag van uw order betaalt u via een B-factuur. Als wij de producten alleen aan u leveren, voldoet u de B-factuur voor levering van uw bestelling. Als u gebruik maakt van onze legservice, ontvangt u de B-factuur nadat wij de vloer bij u hebben geïnstalleerd. U voldoet in dat geval de factuur binnen 14 dagen na ontvangst,

U ontvangt onze facturen digitaal op het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Bestelt u online? Dan kunt u de optie om 10% aan te betalen, kiezen op de bestelpagina.

Betaling van uw order in de winkel

Heeft u een order geplaatst in onze winkel? Dan bieden wij de volgende betaalopties:

Betaling per digitale factuur
U ontvangt van ons een digitale A-factuur per e-mail, nadat u uw order heeft geplaatst. Komt de leverdatum dichterbij? Dan ontvangt u de B-factuur voor het resterende orderbedrag.

Betaling per pin
U kunt bij ons in de winkel uw aankoop pinnen. Ook in dit geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om 10% aan te betalen. U ontvangt in dat geval, vóór levering van uw vloer een digitale B-factuur. U mag natuurlijk ook direct het gehele aankoopbedrag pinnen. Tip: informeer vooraf bij uw bank wat uw pinlimiet is, het is namelijk niet altijd mogelijk om ineens een groot bedrag per pin te betalen.

Betaling contant
Wilt u uw order contant betalen in de winkel? Dat kan! U kunt 10% contant betalen of het gehele bedrag ineens. Als u 10% contant betaalt, dan ontvangt u vóór levering een digitale B-factuur.

Uitzondering bij levering op korte termijn
Als u in de winkel een order plaatst die u zo snel mogelijk wilt ontvangen, dan ontvang u van ons een digitale factuur voor het gehele orderbedrag. Zodra deze factuur is voldaan, kunt u met ons een definitieve bezorgdag afspreken. U kunt er ook voor kiezen om direct het orderbedrag te pinnen of contant te betalen, dan kunnen we direct een bezorgdag met u afspreken.

Betaling van uw order in de webshop

Heeft u een order geplaatst in onze webshop? Bij online bestellingen via laminaatxxl.nl kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden.  Lees hieronder de opties.

Betaalopties
Ideal, KBC, Klarna, Bancontact, Paypal en bankoverschrijving.

Ideal
Betalen via iDEAL of overboeking is betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Uw bank draagt zorg voor de veiligheid.

Paypal
Met Paypal betaalt u met uw Paypal-rekening, creditcard of bankrekening.

KBC – Online betalen met uw Bancontact of Mastercardkaart
Voor een KBC betaling gebruikt u naast uw kaart uw smartphone, tablet of PC waar KBC Mobile of KBC Touch op is geïnstalleerd.

Klarna – Achteraf betalen
Met Klarna kunt u uw aankoop achteraf betalen. Gebruik hiervoor de Klarna-app. In de Klarna-app vindt u ook alle betaalinstructies.

Bankoverschrijving
Wilt u uw order betalen via een bankoverschrijving? Gebruik dan de juiste betalingsomschrijving, zodat uw betaling op de juiste manier aan uw aankoop wordt gekoppeld. U vindt de juiste betaalinformatie op uw factuur.