veilig betalen

Veilig betalen

Producten bestellen op LaminaatXXL.nl is veilig en vertrouwd. Wij dragen ook het CBW Keurmerk. Een organisatie die zekerheid voor de consument centraal stelt.  Lees meer over de CBW voorwaarden

10% aanbetaling
Bij bedragen boven de € 1000 kunt u bij ons kiezen voor een aanbetaling van 10%. Hierdoor hoeft u niet gelijk in één keer het volledige bedrag te voldoen. Nadat u de 10% heeft betaald kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden in uw order. U krijgt van ons nadat er is ingemeten of nadat de vloer is gelegd een factuur van het nog openstaande bedrag. De optie om 10% aan te betalen kunt u kiezen op de bestelpagina. Vloeren van topmerken koopt u dus veilig en vertrouwd op LaminaatXXL.nl.

Betaalopties
Ideal, Afterpay, Bancontact en bankoverschrijving.

Ideal

Betalen via iDEAL of overboeking is betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Uw bank draagt zorg voor de veiligheid.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Laminaatxxl.nl het volledig achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.

Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in deze privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *