DEZE MAAND EXTRA KORTINGEN!

Profiteer deze maand van wel héél veel extra korting bij LaminaatXXL! Wij hebben deze maand MEGA-legacties op PVC vloeren van verschillende merken, zoals Moduleo, Ambiant, Tarkett, Hebeta en nog veel meer PVC merken! Maar dat is nog niet alles; ook op de geweldige parketvloeren van het merk Hollandsche Vloeren krijgt u deze maand een mooie korting op het leggen van de vloer! Door ons ruime assortiment is er veel voordeel voor iedereen; uw droomvloer vinden was nog nooit zo eenvoudig én voordelig! De perfecte vloer gevonden? Bestel direct online. Op onze leg-service ontvangt u altijd 2 jaar lang leggarantie. Alle legacties zijn exclusief het egaliseren van uw dekvloer. De voorwaarden per actie leest u verder op deze pagina.


Hollandsche vloeren

Vivafloors

Douwe Dekker

Tarkett PVC

Floorlife PVC

Vtwonen

Montinique

Berry Alloc PVC

Ambiant PVC

Hebeta

Moduleo

Douwes Dekker Laminaat


Moduleo leg-actie: PVC in recht motief

Bij aankoop van uw Moduleo verlijmde PVC vloer* krijgt u de installatie van ons cadeau! Alle Moduleo dryback PVC vloeren in een recht planken motief worden namelijk gratis voor u gelegd!** Dit betekent voor u 100% korting op het leggen van uw vloer; meer XXL kunnen wij het niet maken!

*Deze actie is niet geldig op de Moduleo Moods, Parquetry/Visgraat.

**De actie is alleen geldig in combinatie met egaliseren en de aanschaf van uw vloer bij LaminaatXXL.

Koopt u een klik PVC vloer uit de Moduleo Layred collectie? Dan installeren wij uw vloer voor slechts €5 per m²!

Moduleo leg-actie: visgraat PVC

Uw verlijmde Moduleo visgraat PVC vloer voordelig laten leggen? Dat kan deze maand bij LaminaatXXL! Wij leggen alle verlijmde visgraat PVC vloeren uit de collectie van Moduleo voor slechts €5 per m²!*  Uw nieuwe Moduleo visgraatvloer gelegd voor zo’n scherpe en voordelige prijs mét leggarantie van 2 jaar? Dat kan alleen bij LaminaatXXL! Bekijk snel de visgraat PVC collectie van Moduleo om erachter te komen welke vloer het beste bij uw wensen past.

*De actie is alleen geldig in combinatie met egaliseren en de aanschaf van uw vloer bij LaminaatXXL.

Hollandsche Vloeren MEGA-actie

Bij LaminaatXXL betaalt u deze maand maar €5 per m² voor het zwevend plaatsen van uw parketvloer uit de collectie van Hollandsche Vloeren!* Wilt u liever uw nieuwe parketvloer laten verlijmen aan uw dekvloer? Ook aan u hebben we gedacht; u betaalt deze maand voor het verlijmen van uw parketvloer uit de Hollandsche vloeren collectie slechts €15 per m²!* Dit is een MEGA-korting van maar liefst €10 per m².

Een nieuwe parketvloer is vaak een kostbare aanschaf. Hoe mooi is het dan om extra voordeel te hebben op de kosten van de installatie? Geweldig toch!

*Deze acties zijn niet geldig op het Hollandsche Vloeren parket in visgraat- en Hongaarse punt patroon.

Tarkett PVC leg-actie

Alle verlijmde rechte planken en verlijmde tegel PVC vloeren van het merk Tarkett, worden helemaal gratis voor u geïnstalleerd!* Alle Tarkett verlijmde visgraat PVC vloeren worden nu gelegd voor de scherpe prijs van €5 per m².* Dit is een korting van maar liefst €20 per m²! Met deze MEGA-acties profiteert u direct van een enorm voordeel!

*Deze acties zijn geldig in combinatie met het egaliseren van uw dekvloer en de aanschaf van uw Tarkett PVC vloer bij LaminaatXXL.

U heeft uw zinnen gezet op één van de klik PVC vloeren uit de collectie van Tarkett, maar u bent zelf helemaal niet handig in het plaatsen van een vloer? Niet getreurd! Wij hebben ook een scherpe leg-actie op alle klik PVC vloeren van het merk Tarkett, in tegel- en rechte planken patroon; wij installeren deze klik PVC vloeren voor slechts €5 per m².

Ambiant PVC MEGA leg-acties

Uw Ambiant PVC vloer voor een voordelig tarief laten installeren? Bij LaminaatXXL is dat mogelijk! Alle verlijmde PVC vloeren van het merk Ambiant in een tegelmotief of in een rechte plank; nu gratis gelegd!* U heeft hierbij een MEGA-korting van €10 per m²! De klik PVC vloeren van het merk Ambiant in tegel- en rechte planken patroon, worden nu gelegd voor €5 per m² in plaats van € 10 per m²!

Alle Ambiant verlijmde visgraat PVC vloeren installeren wij nu voor slechts €7,50 per m². Dit komt neer op een enorme korting van €17,50 per m²!* Op de Ambiant visgraat PVC vloeren in de klikversie, ontvangt u nu een korting van €10 per m² op de installatie. U betaalt slechts €15 per m²!

*Deze acties zijn alleen geldig in combinatie met het egaliseren van uw dekvloer en de aanschaf van uw Ambiant PVC vloer bij LaminaatXXL.

Hebeta PVC MEGA leg-acties

Op alle PVC vloeren van het merk Hebeta gelden op dit moment enorme kortingen op het leggen van de vloer tot maar liefst 50%! Pak dus snel uw voordeel!

Op alle verlijmde visgraat PVC vloeren uit de collectie van Hebeta, betaalt u nu slechts de helft van de legkosten. U betaalt nu geen €25 per m², maar slechts €12,50 per m²! Deze MEGA-actie is alleen geldig in combinatie met het egaliseren van uw dekvloer en de aanschaf van uw vloer bij LaminaatXXL. Voor alle visgraat PVC vloeren van Hebeta met een klikverbinding, geldt nu een leg-actieprijs van slechts €15 per m².

Alle Hebeta verlijmde PVC vloeren in tegel- of in een rechte planken patroon, worden nu gelegd voor €5 per m². Dat scheelt de helft! Deze actie is geldig in combinatie met de aanschaf van uw vloer bij- en het egaliseren door LaminaatXXL.

Gratis tip: Heeft u dankzij al dit voordeel en deze scherpe tarieven een deel van uw budget over? Daarvan kunt u uw vloer dé finishing touch geven, door een mooi vloerkleed aan te schaffen!