Duo rolgordijnen

Vanaf € 240,-

Een rolgordijn is praktisch en makkelijk in gebruik. Een duo rolgordijn heeft diezelfde eigenschappen, maar is luxer dan een standaard rolgordijn. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Deze stoflagen kunt u langs elkaar heen bewegen, waardoor u zelf elke gewenste lichtinval kunt creëren.

Grafische vorm

Als u uw duo rolgordijn een speels effect wilt geven, kies dan voor een stof met een grafische vorm. Deze speciale stoffen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren.

Bovenafwerking

Voor de afwerking van de bovenkant van uw duo rolgordijn heeft u de keuze uit meerdere opties. U kunt kiezen voor een afwerking met een ronde koof, een vierkante koof of een montageprofiel. Alle bijbehorende onderdelen zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Onderafwerking

De onderkant van een duo rolgordijn kan worden afgewerkt met een ronde onderlat of met een gesloten onderlat. Als u kiest voor een duo rolgordijn met een verduisterende stof, dan wordt het standaard afgewerkt met een gesloten onderlat.

Duo rolgordijnen collectie

In de collectie duo rolgordijnen van BECE vindt u transparante, lichtdoorlatende en transparante stoffen. De stoffen zijn te verkrijgen in verschillende baanhoogtes. U kunt drie verschillende standen creëren met een duo rolgordijn, namelijk open, halfopen en gesloten.

Verduistering

Als u een duo rolgordijn kiest met een verduisterend stof, dan wordt uw rolgordijn standaard voorzien van een gesloten onderlat. Dit zorgt ervoor dat u bent verzekerd van een maximale verduistering.

Kettingbediening duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn wordt standaard voorzien van een kunststof ketting. Heeft u liever een ander materiaal? Geen probleem, u kunt ook kiezen voor een metalen ketting.

Elektrische bediening

Lekker blijven zitten in uw luie stoel en toch de gordijnen dichtdoen? Dat kan met de elektrische bediening van het merk Somfy®. Er zijn verschillende soorten elektrische bedieningsmogelijkheden waaruit u kunt kiezen. U kunt zelfs uw duo rolgordijn bedienen via een app op uw telefoon. Makkelijk én handig!

Montagemogelijkheden duo rolgordijnen

Er zijn verschillende montagemogelijkheden voor de duo rolgordijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een montage door middel van spandraden en afstandssteunen. En speciaal voor draai-kiepramen kunt u kiezen voor montage met klemsteunen en een plakprofiel.