Horizontale jaloezieën aluminium

Vanaf € 128,-

Wie kent ze niet? De aluminium jaloezieën zijn al heel wat jaren op de markt en ze zijn nog steeds helemaal van deze tijd! Dat is ook niet zo vreemd, want aluminium jaloezieën zijn enorm praktisch én stijlvol! En daarnaast regelt u de gewenste lichtinval en privacy in een handomdraai. Deze praktische klassieker doet het dan ook goed in elk interieur en is geschikt voor iedere ruimte.

Vraag een offerte aan!
Of kom naar de Showroom voor advies op maat.

Bediening aluminium jaloezieën

Er zijn diverse bedieningsmodelijkheden waaruit u kunt kiezen; een optrekkoord en tuimelkoord of tuimelstaaf, easy up bediening of een kettingbediening. Het is afhankelijk van de gekozen lamelbreedte, welke bedieningsopties er mogelijk zijn.

Montagemogelijkheden aluminium jaloezieën

Elke raamsituatie kan weer anders zijn, waardoor er een andere manier van montage nodig is. De aluminium jaloezieën hebben verschillende montagemogelijkheden, zoals spandraden, fixeersteunen en afstandssteunen. Heeft u een kunststof of een aluminium kozijn? Dan kunt u gebruik maken van de Easy fit of de klemsteunen, zodat er niet geboord hoeft te worden.

Kies je breedte

De aluminium jaloezieën van BECE zijn er in vijf verschillende lamelbreedtes. Elke breedte geeft een eigen, unieke uitstraling. De verschillende breedtes waar u uit kunt kiezen zijn 16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Standaard uitvoering aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord. En worden afgewerkt met een aluminium boven- en onderprofiel. De lamelbreedtes 16, 25 en 35 worden standaard geleverd met een optrekkoord en een transparante tuimelstaaf. De jaloezieën met een lamelbreedte van 50 en 70 mm worden uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord.

Ladderband

Met een ladderband geeft u uw jaloezieën een extra accent. En als u een ladderband met een dessin kiest, dan wordt uw raamdecoratie een ware eyecatcher! U kunt kiezen uit drie kleuren en drie verschillende breedtes, namelijk 10, 25 of 38mm. Het bijkomende voordeel van een ladderband is dat de lamelgaatjes die ontstaan door het optrekkoord, gelijk uit het zicht verdwijnen.

Decoratieve optie: kleurmodel Dip-Dye

Wilt u uw aluminium jaloezie een bijzondere twist geven? Kies dan een aluminium jaloezie in een kleurmodel. Er zijn verschillende kleurmodellen waar u uit kunt kiezen. De Dip-dye combineert twee tinten met elkaar voor een bijzonder effect. U kunt kiezen uit twee verschillende varianten, namelijk ; Dip-Dye Ruby’ en de ‘Dip-Dye Grey’. Het kleurmodel Dip-dye is mogelijk bij jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm.

Decoratieve optie: kleurmodel Shade

Het kleurmodel Shade is verkrijgbaar in de lamelbreedte 25 mm en laat drie kleuren in elkaar overlopen. Er zijn twee verschillende varianten te krijgen van het kleurmodel Shade; ‘Shade Stone’ en ‘Shade Taupe’. Het bovenprofiel en de onderdelen in het kleurmodel Shade, zijn afgestemd op de kleur van de bovenste lamel. Het onderprofiel is afgestemd op de kleur van de onderste lamel.

Decoratieve optie: border

Dit kleurmodel bestaat uit een witte basis met een zelfgekozen border. U kunt iedere mogelijke kleur kiezen als border. Het onderprofiel van de jaloezie heeft dezelfde kleur als de onderste lamel. En het bovenprofiel is afgestemd op de kleur van de bovenste lamel.