Horizontale jaloezieën hout

Vanaf € 138,-

De strakke banen van horizontale jaloezieën geven uw raampartijen een mooie uitstraling met veel allure. Hout is sfeervol en warm en daarom een perfecte keuze voor raambekleding. Houten horizontale jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen waardoor u in een oogwenk de lichtinval regelt; in vrijwel één tel heeft u privacy of juist uitzicht naar buiten.

Vraag een offerte aan!

 Kom naar de Showroom voor advies op maat.

Houtsoorten houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen ervoor dat u sfeer in uw ruimte toevoegt. In de BECE collectie vindt u horizontale jaloezieën in verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling. De houtsoorten die in de collectie zitten zijn bamboe, essenhout, Ayous, Iroko, Abachi en Blend.

Ladderband

Een ladderband geeft net dat extra accent aan uw horizontale houten jaloezieën. Er zijn verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Daarnaast kunt u kiezen uit die breedtes, namelijk 10, 25 en 38 mm. Het extra voordeel van een ladderband is dat de lamelgaatjes die ontstaan door het optrekkoord uit het zicht verdwijnen.

Montagemogelijkheden houten jaloezieën

Er zijn diversen manieren om uw houten jaloezieën te monteren. Voor iedere raamsituatie is een passende manier. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor spandraden en afstandssteunen.

Lamelbreedtes houten jaloezieën

De horizontale houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes. Iedere lamelbreedte heeft weer een eigen uitstraling. De lamelbreedtes waaruit u kunt kiezen zijn 25, 50 of 65mm.

Standaard uitvoering houten jaloezieën

De bovenkant van uw houten jaloezieën worden standaard afgewerkt met een bovenprofiel van metaal en een houten koof, een massief houten onderprofiel en een ladderkoord. De bediening is standaard met een optrek- en tuimelkoord.

Bediening houten jaloezieën

De horizontale jaloezieën van BECE worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord met koordknoopjes. Maar u kunt er ook voor kiezen om het uzelf extra gemakkelijk te maken, door te kiezen voor een elektrische bediening van uw horizontale houten jaloezieën.