Rolgordijnen

Vanaf € 100,-

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Toepassingen

Er is een passende raamdecoratie voor ieder soort raam. Zo zijn er oplossingen bedacht voor draai-kiepramen, dakramen en ook voor deuren. Het is zelfs mogelijk om rolgordijnen te plaatsen zonder een gat te boren in uw kozijn. En wilt u uw ruimte helemaal verduisteren? Dan zijn er ook nog zijprofielen te verkrijgen, zodat er geen straaltje licht meer binnenkomt.

Kunststof en aluminium kozijnen

Wilt u niet boren in uw kozijnen? Ga dan voor montage met een plakprofiel of een glasrubbercassette. Dit zijn montage-oplossingen waarbij boren of schroeven niet meer nodig is.

Koof

U kunt uw rolgordijn een extra mooie afwerking geven door te kiezen voor een koof. Met een koof is de rol van uw rolgordijn niet meer zichtbaar. U hebt de keuze uit een basiskoof of een luxe koof.

Rolgordijn onderdelen

Een rolgordijn heeft ook losse onderdelen, zoals de ketting, kettinghanger en de steun van het rolgordijn. De kleur van deze onderdelen worden afgestemd op de kleur van het rolgordijn. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn: wit, aluminium, antraciet, offwhite, zwart en bruin.

Rolgordijn steunen

Uw rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met afdekkapjes. Deze afdekkapjes zitten aan de buitenkant van de steun van het rolgordijn. De afdekkapjes zijn te verkrijgen in zes verschillende kleuren. U kunt er voor kiezen om in plaats van een standaard steun, uw rolgordijn uit te laten voeren met een luxe steun of een designsteun.

Rolgordijn bediening

Rolgordijnen kunnen met een kettingbediening worden uitgevoerd, Easy up of een veerbediening als ze worden geplaatst voor rechte ramen. Wilt u totaal gemak? Kies dan voor elektrisch bedienbare rolgordijnen.

Rolgordijn stoffen

De BECE rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse soorten stoffen. Naast alle kleuren en dessins kunt u kiezen uit transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Standaard uitvoering

Uw rolgordijn wordt altijd afgewerkt met een onderlat, een kettingbediening en steunen met eindkapjes.

Decoratieve opties

U kunt ieder rolgordijn helemaal naar uw smaak personaliseren door te kiezen voor een bijzondere afwerking. Er zijn verschillende keuzes en mogelijkheden in kleuren, biesbanden en onderlatten.

Rolgordijnen voor dakramen

Er zijn twee soorten cassette om het rolgordijn in het dakraam te plaatsen. Er is een dakraamcassette C1 en C2. Voor plaatsing in het kozijn of op het dakbeschot.