Verticale jaloezieën

Vanaf € 129,-

Ongestoord genieten van een luie middag op de bank? Met verticale jaloezieën kunt u zelf de lichtinval bepalen die gewenst is. U kunt daardoor privacy en sfeer perfect regelen. Dus ga zeker voor verticale jaloezieën als u op zoek bent naar een combinatie tussen licht, privacy én het verrijken van uw interieur!

Verschillende kleuren

De bedieningsketting en de rail worden standaard in een bij de stof passende kleur geleverd. De rail is smal en glad en te verkrijgen in drie verschillende kleuren; wit, aluminium en zwart. Bij een witte en een grijze rail wordt standaard een witte onderketting geleverd.

Stof of kunststof?

In de collectie verticale jaloezieën vindt u zowel stof als kunststof jaloezieën. De jaloezieën zijn beschikbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en materialen. Ook zijn er stoffen met speciale eigenschappen, zoals vuilafstotend of brandvertragend.

Lamelbreedte

De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. Als u kiest voor kunststof jaloezieën dan heeft u de keuze tussen de lamelbreedtes 52, 89 en 127mm. En als u kiest voor stof, dan heeft u de keuze tussen deze lamelbreedtes: 63, 89 en 127mm.

Onderafwerking van de jaloezie

Bij verticale jaloezieën zit standaard een kunststof onderketting tussen de lamellen. Maar u kunt kiezen voor verschillende onderafwerkingen, namelijk een metalen onderketting of zonder onderketting.

Kleurmodel

Wilt u een echte een blikvanger in huis? U kunt de lamellen in verschillende kleuren of materiaalsoorten combineren. Dus wilt u niet alles i één kleur en houdt u wel van een beetje contrast? Dan is deze optie prefect voor u!

Bedieningsopties

De bediening van de verticale jaloezieën is standaard met een koord of ketting. Wilt u liever een ander soort bediening voor uw jaloezieën? Dat kan, u kunt namelijk ook kiezen voor een trek- tuimelstang. Wilt u nog meer gemak? Kies dan de elektrische bedieningsoptie.

Verticale jaloezieën

In de collectie van BECE vindt u verticale jaloezieën met verduisterende lamellen. U kunt deze lamellen herkennen aan het verduisterende pictogram. Deze lamellen laten slechts 1% of minder daglicht doorschijnen. Daarnaast zijn deze lamellen zichtdicht, u kunt er dus niet doorheen kijken.

Schuine ramen

Heeft u een raam met een bijzondere vorm? Verticale jaloezieën zijn goed geschikt voor ramen die bijvoorbeeld op- of aflopend zijn. De rails wordt in dat geval schuin bevestigd. Het lamelpakket bevindt zich dan aan de hoogste zijde van het raam.

Ramen met ongelijke hoogte

Als u ramen heeft waarvan de hoogte niet gelijk is met elkaar, zijn verticale jaloezieën een goede keuze. Ze zijn namelijk geschikt voor rechte ramen, schuine ramen en raam-deurcombinaties.